Business Event Vind je talent

Algemeen di 22 maart 2022

Business event vind je talent

Het basketbalseizoen van Yoast United is in volle gang en is ondertussen aanbeland in de fase waarin we het in de Silver League opnemen tegen de teams uit de Belgische competitie. Op zondag 3 april aanstaande spelen de mannen uit Gelderland tegen Phoenix
Brussels. De uitwedstrijd ging nipt verloren dus hoogste tijd voor revanche. Deze wedstrijd gaan we omlijsten met een business lunch ‘Thema België’ inclusief event en met een gezellige clinic voor ouders en kinderen.


Talent-talk: Iedereen is een talent!
Een van de pijlers onder het fundament van United Basketball is de United Academy. Hier leiden we onze eigen talenten op en helpen we ze het maximale uit hun talent te halen. Talenten heeft iedereen gaan we leren van onze gastspreker tijdens het 5e business event dat we dit seizoen organiseren. Op haar 26e veranderde haar kijk op de wereld. Ze dacht tot die tijd dat alleen supergetalenteerde sporters of gestudeerde bollebozen zich een ‘talent’ mochten noemen. Niets bleek minder waar: Iedereen is een talent! Sinds die tijd is Godelieve Meeuwissen (1973) op een missie. Ze wil iedereen in Nederland en België helpen om het eigen unieke talent te ontdekken. Ze heeft er intussen twee boeken over geschreven en een heus Talentenspel voor ontwikkeld. Tijdens het event op 3 april komt ze er bij ons over vertellen. Dat doet ze zoals altijd vol enthousiasme en met veel humor. En deze keer niet op hoge hakken, maar gewoon op haar sneakers. We kunnen die middag ook meteen met haar spel de ‘Talentkrakers’ aan de slag. Wil je met haar verbinden of wil je meer over haar weten? Je vindt haar via LinkedIn. Tijdens deze talent talk serveren we een lekkere themalunch met Belgische specialiteiten. Voor de kinderen zijn er pannenkoeken. Zij gaan aan de slag met het maken van spandoeken voor de wedstrijd van Yoast United.

Ouder-kind clinic
Om zelf te kunnen ervaren hoe basketballen er vandaag de dag in de praktijk aan toegaat, krijgt iedereen de kans om samen met zijn/haar kinderen tussen 6 en 16 jaar mee te doen aan een heuse basketbal-clinic. Daarbij gaan we gezellig met z’n allen onder leiding van trainers en spelers/speelsters van onze basketballorganisatie actief aan de slag met een aantal leuke basketballoefeningen. De clinic staat vooral in het teken van gezellig samen bezig zijn en plezier maken. Het is niet belangrijk of je wel of niet sportief bent of al eerder hebt gebasketbald. Het gaat gewoon heel leuk worden! Natuurlijk mogen ook alleen kinderen of alleen volwassenen meedoen. Na afloop uitzweten met een lekker ijsje voor de kinderen en een dessert voor de volwassenen.


Programma
Een evenement dat je niet wilt missen en daarom heten we je heel graag weer welkom in De Kooi. Het programma ziet er samengevat als volgt uit:
13:00 | Business lunch ‘Thema België’ en Business Event ‘Vind je Talent’
- parallelprogramma voor kinderen: lunch en spandoeken maken
14.00 | Ouder-Kind Clinic: een uur lekker samen basketballen
15.00 | Uitzweten en dessert/ijsje
15.30 | Warming up & entertainment
16.00 | Wedstrijd Yoast United – Phoenix Brussels
Na afloop van de wedstrijd is er alle gelegenheid voor een Meet & Greet met spelers en staf.


Locatie
De Kooi Sportlaan 3
6681 CD Bemmel


Iemand meenemen?
Als lid van onze businessclub heb je recht op twee tickets voor dit event (voor premium partners gelden andere aantallen). De kosten om gebruik te maken van de business lunch zijn € 25 p.p. voor volwassenen en € 10 p.p. voor kinderen (ter plaatse te voldoen middels PIN-transactie).

Wil je extra gasten meenemen? Dat kan natuurlijk! Wil je jouw komst uiterlijk vrijdag 25 maart aanstaande aan ons doorgeven? Dan kan via dit formulier.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLHTkqVw59dqtDckum5S7dUM5OYwkDZ7eJpPlwfOEqS65lGg/viewform