Livestream Yoast United via Eyecons

Algemeen do 14 januari 2021

Livestream Yoast United via Eyecons

Je kunt de wedstrijden van Yoast United dit seizoen volgen via het platform Eyecons. Business members en seizoenkaarthouders kunnen gratis naar de thuiswedstrijden kijken, overige liefhebbers betalen 5,00 euro per wedstrijd.

Om de thuiswedstrijden van Yoast United te bekijken, maak je een account aan bij Eyecons. Dit kan via https://eyecons.com/register Na betaling kun je de livestream van Yoast United volgen via https://eyecons.com/kanalen/yoast-united 

Business members & Seizoenkaarthouders

De livestream is gratis voor seizoenkaarthouders en businessmembers van Yoast United. Zij ontvangen hierover informatie per mail. De uitwedstrijden van Yoast United worden uitgezonden door de thuisspelende club. De prijs voor de livestream kan daarom per wedstrijd verschillen.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de livestream van Yoast United? Stuur dan een mail naar info@yoastunited.nl 

UITLEG BETAALDE LIVESTREAM

Het wijst zich eigenlijk vanzelf maar hieronder toch even stap voor stap wat je moet doen om de livestream te kunnen zien:

Stap 1 - Zorg dat je een account hebt bij Eyecons. Maak deze aan op https://eyecons.com/register

Stap 2 - Zorg dat je ingelogd bent op je account, dat doe je door rechtsboven op het icoontje te klikken en je gegevens in te voeren.

Stap 3 - Klik op de link van de livestream. Deze vind je op de Eyecons site onder live events of op de social media accounts van Yoast United maar je kunt ook klikken op de livestreambutton op de Yoast United website.

Stap 4 - Klik op Dagticket

Stap 5 - Klik op betalen. Nu kun je via iDeal betalen

Stap 6 - Is de betaling geslaagd dan zie je een bevestiging en kun je klikken op de button direct kijken

Stap 7 - Ga er lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd

Je kunt vanaf 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij de livestream inloggen. Voor de wedstrijd start ons voorprogramma met de voorbeschouwing, interviews en het voorstellen van de teams.

Wil je de wedstrijd casten van je smartphone of tablet kijk dan even op de instructiepagina van Eyecons https://cdn.eyecons.com/docs/Casten.pdf