Programma BNXT League 2022-2023

Algemeen vr 24 juni 2022

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang en kun jij, net als wij, niet wachten tot het nieuwe seizoen begint? Pak dan snel je agenda, want het competitieprogramma is bekend voor de Domestic Round van de BNXT League. 

De opzet van de competitie blijft (nagenoeg) ongewijzigd, we beginnen met een volledige ronde in de Nederlandse competitie. Na deze ronde wordt de competitie opgeknipt in de Elite Gold en Elite Silver met de bovenste en onderste 5 van de nationale competities.

Alle deelnemers aan de Elite Gold plaatsen zich automatisch voor de landelijke play-offs, waar ze vergezeld worden door de hoogstgeplaatste ploeg uit elk land van de Elite Silver. 

De andere teams starten op dat moment aan de BNXT-Playoffs, waarbij iedere ronde de verliezers uit de nationale play-offs worden toegevoegd om uiteindelijk te komen tot de BNXT kampioen! 

Kortom, een seizoen vol spectaculair basketball staat ons te wachten. Volgende week komt er meer informatie over de seizoenkaarten en de ticketprijzen voor het nieuwe seizoen. Stay tuned! 

BEN JIJ ERBIJ KOMEND SEIZOEN? 

 

Programma Domestic

Programma Domestic