QSTA United verlengt contract met Jeroen van Vugt

Algemeen wo 19 juni 2024

QSTA United verlengt contract met hoofdcoach Jeroen van Vugt

QSTA United is verheugd aan te kondigen dat hoofdcoach Jeroen van Vugt zijn contract heeft verlengd en de komende drie seizoenen aan het roer blijft staan. Van Vugt, die in 2021 als assistent-coach bij Yoast United begon en hoofdcoach van de dames Eredivisie was, maakte afgelopen seizoen zijn debuut als hoofdcoach van Yoast United. Zijn initiële contract van twee seizoenen is nu tussentijds verlengd tot en met het seizoen 2026/2027.

De verlenging van zijn contract weerspiegelt de positieve samenwerking tussen Van Vugt en de club. Beide partijen ervaren de samenwerking als een goede match en erg prettig, wat heeft geleid tot deze voortzetting.

Biba Ising, voorzitter van United Basketball, over de contractverlenging: “Als United Basketball zijn we bezig om mensen aan de organisatie te binden die binnen onze meerjarenvisie passen. Jeroen heeft afgelopen seizoen, ondanks de nodige pech, laten zien dat hij een waardevolle schakel is binnen onze club. We zien in hem iemand die de komende jaren samen met ons kan groeien en een volgende stap kan zetten in de ontwikkeling naar een stabiele deelnemer aan de BNXT League.”

Ook Jeroen van Vugt is verheugd over de verlenging: “Ik heb het erg naar mijn zin in Bemmel. Ik geloof sterk in de richting die de club opgaat en ik zie veel potentieel voor groei. Samen met het team wil ik bouwen aan een solide basis en verdere stappen zetten in de ontwikkeling van onze spelers en de club als geheel. Ik ga met veel vertrouwen en energie het nieuwe seizoen tegemoet.’’

QSTA United maakt zich op voor het vijfde seizoen in de Eredivisie/BNXT League. Het nieuwe seizoen van de BNXT League begint op zondag 14 september met een uitwedstrijd tegen Rotterdam.

===

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit persbericht dan kunt u contact opnemen met Biba Ising via biba@unitedbasketball.nl