Vrijkaart actie Gelderse basketballers

Algemeen zo 13 februari 2022

Ben jij erbij deze week? | Vraag snel jouw gratis ticket aan!

Vorige thuiswedstrijd hebben veel Gelderse basketballers gebruik gemaakt van de vrijkaarten tegen Basketbal Academie Limburg. Helaas hebben een aantal basketballers de bal net naast de ring gegooid en de vrijkaarten gemist. Om jullie nog een keer de kans te geven hebben we opnieuw een vrijkaartactie voor de wedstrijd van donderdag 17 februari en zaterdag 19 februari.

Vrijkaartactie

Donderdag 17 februari komt de huidige landskampioen, Zorg & Zekerheid Leiden, op bezoek in de Kooi. Yoast United speelde dit seizoen de allereerste wedstrijd van het seizoen in Leiden en hebben een overwinning nodig om uitzicht te houden op plek 5/6. Een mooie pot basketball staat op het menu. Bij Zorg & Zekerheid Leiden speelt ook Nederlands international Worthy de Jong die over een paar weken met Oranje zich zal proberen te kwalificeren voor het WK basketball.

Zaterdag 19 februari speelt Yoast United tegen Landstede Hammers. Die inmiddels ook geplaatst zijn voor de Elite Gold voor de BNXT League. Landstede Hammers is naast Zorg & Zekerheid Leiden ook een groot kanshebber voor een plek in de finale van de play-offs. Kortom twee mooie tegenstanders om ons tegen te bewijzen. Wij geven deze keer 100 vrijkaarten weg voor beide wedstrijden. Ben jij erbij?

DONDERDAG 17 februari
Yoast United – ZZ Leiden
20:00 uur

ZATERDAG 19 FEBRUARI
Yoast United – Landstede Hammers
19:00 uur

Sportcentrum de Kooi, Sportlaan 3, 6681 CD Bemmel

Hoe kun je erbij zijn?

We hebben nog wel een beperking qua capaciteit, we mogen maar een beperkt aantal mensen ontvangen in de Kooi. Omdat we dit toch graag met jullie willen vieren geven we 100 vrijkaarten weg aan de leden van de Gelderse basketballverenigingen. Vanaf nu zijn de kaarten te verkrijgen via www.yoastunited.nl/tickets.

Kortingscode
De tickets zijn allemaal op 1,5 meter geplaatst, kom je alleen (of met niet-huisgenoten) dan kun je de kaarten via de shop bestellen. Selecteer dan het type vrijkaart wanneer je lid bent van de vereniging, tijdens de betaling vul je de kortingscode YOAZZCLUBS in. Dan zullen deze tickets gratis worden. Let op: de tickets zijn alleen geldig op vertoon van jouw lidmaatschap/app van de NBB.

De wedstrijd tegen Landstede Hammers worden dinsdagavond om 21:00 uur beschikbaar gesteld, omdat er mogelijke versoepelingen komen voor het bezoekersaantal! Vanaf dat moment zal de kortingscode YOAZWCLUBS ook werken voor die wedstrijd.

Kom je met je huisgenoten/gezin, dan hoeft er geen 1,5 meter gehouden te worden. Stuur dan
een mailtje naar tickets@yoastunited.nl met de gewenste aantal tickets. Op die manier kunnen
we meer mensen laten genieten van topbasketball en entertainment in de Kooi.

Let op; er zijn 100 vrijkaarten per wedstrijd beschikbaar, ben er snel bij want VOL=VOL!