Yoast United wordt QSTA United

Algemeen ma 17 juni 2024

Yoast United wordt QSTA United

Met trots presenteert United Basketball haar nieuwe hoofdsponsor: QSTA. QSTA neemt de rol van hoofdsponsor over van Yoast, die na vier seizoenen terugtreedt. QSTA, de online versmarkt voor horecabedrijven in de Benelux, zal haar naamsbekendheid verder vergroten door als hoofdsponsor en naamgever van het BNXT-team uit Gelderland te starten. QSTA is onderdeel van Bieze Food Group, een groep samenwerkende ondernemingen binnen de foodbranche.

Samen versnellen

QSTA is trots op de mogelijkheid om haar naam te verbinden aan de club en al haar teams. "Met 'QSTA United' kunnen we de snel groeiende basketballsport in Nederland verbinden met de snel groeiende organisatie van QSTA. We zien veel mogelijkheden om samen een versnelling aan te brengen in de ontwikkeling van de organisatie," aldus Rian Faaij, Managing Director van QSTA. QSTA was reeds verbonden als shirtsponsor en naamgever van alle jeugdteams en het eerste damesteam, uitkomend in de Women’s Basketball League. QSTA zal voor minimaal twee jaar de hoofdsponsor zijn van het Gelderse United Basketball.

Voor het komende seizoen wordt momenteel hard gewerkt aan de invulling van de selectie die vanaf 14 september zal aantreden in de BNXT League. "Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe naamgever en hoofdsponsor," aldus Jeroen Naalden, Commercieel Manager United Basketball. "Yoast heeft ons in staat gesteld dit avontuur te starten en met QSTA hebben we een partner waarmee we de volgende stappen kunnen zetten in de league. Het partnership stelt ons in staat om verder te bouwen aan de organisatie en een rol van betekenis te gaan spelen in de BNXT-competitie, die komend seizoen vanaf de start het Benelux-karakter krijgt."

Komende periode wordt achter de schermen gewerkt om de naamswijziging door te voeren in alle uitingen zoals website, social media en offline uitingen.

Over QSTA

QSTA is een B2B Commerce Platform dat met het aanbieden van een breed assortiment producten van een groot aantal partners in het verssegment unieke service aan foodprofessionals biedt. QSTA is een van de bedrijven van Bieze Food Group (BFG), een groep samenwerkende ondernemingen binnen de foodbranche.

BFG is sinds de start van United Basketball als partner verbonden en voelt zich als Gelders bedrijf dat gezond en lekker eten hoog in het vaandel heeft staan, zeer betrokken bij de ambities van United Basketball.

===

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit persbericht dan kunt u contact opnemen met Biba Ising via biba@unitedbasketball.nl