Dankjewel voor vrijwilligers en seizoenkaarthouders

Algemeen zo 15 mei 2022

Wekelijks genieten we met zijn allen van de topprestaties van Yoast United, Lekdetec.nl en Dreamfields Dolphins, maar om dit mogelijk te maken levert een grote groep vrijwilligers minimaal dezelfde topprestaties. Neem daarbij dat we natuurlijk nergens zijn zonder de support van onze fans vanaf het eerste uur, werd het de hoogste tijd om hiervoor nog eens dankjewel te zeggen.

Afgelopen zaterdag was het dan zover, na de gewonnen wedstrijd van de Dreamfields Dolphins tegen Harlemlakers, vele vrijwilligers en seizoenskaarthouders verzamelde zich samen met alle spelers/speelsters in de horeca van Sportcentrum de Kooi en spraken onder het genot van een drankje over de mooiste sport van de wereld; Basketball!

De avond begon met een openingswoord van voorzitter Sjang van de Wiel die spraken over de ontwikkelingen binnen de organisaties en hoe het zich ontwikkeld richting de toekomst. Namens de teams spraken Sigo Jörissen, Yfke Hoek, Lisanne de Jonge, Kaleb Warner en Nesta Agasi de aanwezigen toe over hoe zij het beleven om in Bemmel te basketballen en wat de prestaties losmaken in het basketballwereldje! 

Naast de dankwoorden werden er ook gesigneerde shirts verloot onder de aanwezigen. De teams hadden voor alle vrijwilligers ook nog een gesigneerde kaart!

Wil jij ook een onderdeel zijn van deze topprestatie? We zoeken op vele plekken versterking, neem contact op met steven@unitedbasketball.nl en we gaan samen opzoek!

#WEAREUNITED!