Supporters
vereniging

SCHRIJF JE IN

JOIN THE UNITED FAMILY!

Om de United Basketball familie verder te laten groeien en onze supporters nog meer te verbinden aan onze mooie teams is de supportersvereniging opgericht. Een activiteit van en voor de supporters van de mooiste sport ter wereld; basketball! En dan natuurlijk specifiek voor Gelderland.

We gaan mooie activiteiten organiseren met de leden en natuurlijk de sporters uit de teams. Zo is er een gezamenlijke activiteit en een gave clinic om ook zelf het spelletje te ervaren onder begeleiding van de spelers/speelsters.

WELKE TEAMS SUPPORTEN DE SUPPORTERSVERENIGING?

Als member van onze Supportersvereniging support je alle teams van United Basketball, van de jongste jeugd tot aan de senioren van Yoast United en de Dames.

WAT KRIJG IK ALS LID WORD?

Als lid van de supportersvereniging ben je nóg meer onderdeel van het team en leer je de spelers & speelsters nog beter kennen. Daarnaast heb je de volgende voordelen:

  • 20% korting op de seizoenkaart van United Basketball
  • Toegang tot 1 uitwedstrijd naar keuze voor 2 personen
  • Georganiseerd bezoek aan een uitwedstrijd
  • Clinic voor leden samen met het team van Yoast United en Lekdetec.nl
  • Toegang tot de End-of-Season party met 1 consumptie
  • Bring your family day: een wedstrijd waar we alle SV leden hun familie gratis laten meenemen.
  • 5 vrijkaarten voor een thuiswedstrijd naar keuze om mensen te laten kennismaken met de Supportersvereniging.

Mogelijk gaan we nog meer activiteiten organiseren, afhankelijk van de aantal leden en mogelijkheden. Kortom, hier moet je bij zijn!

KOSTEN

Kosten voor het lidmaatschap bedragen € 35,- per seizoen.

WIE DRAAIT DE SUPPORTERSVERENIGING

Het nieuwe gezicht van onze Supportersvereniging: Huub Meijer. 

Vorig jaar maakte Huub kennis met het basketball in Bemmel door een vrijkaartje en heeft dat niet meer losgelaten. Hij kocht direct een seizoenkaart en bezocht wekelijks samen met zijn vrouw en neefje de wedstrijden. Ook werden zij lid van de supportersvereniging. Na een aantal gesprekken met Huub werd hij enthousiast om de supportersvereniging verder op te pakken en uit te bouwen met leuke activiteiten. Dat gaat zeker een succes worden.

NAAM / LOGO VAN DE SUPPORTERSVERENIGING?

De naam supportersvereniging is natuurlijk een beetje saai. Daar moet nog wat aan gebeuren ;-)!

WIL JIJ HELPEN?

Graag willen we een supportersvereniging zijn van supporters voor supporters. Daarom zijn we opzoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij (activiteiten van) de supportersvereniging. Heb jij interesse? Neem dan contact op met Huub Meijer via supportersvereniging@unitedbasketball.nl.

LID WORDEN?

Je lidmaatschap combineren met een seizoenkaart (20% korting) KLIK HIER
Je lidmaatschap bestellen KLIK HIER