Supporters
vereniging

Schrijf je in

Join The UNITED family

Nieuw in het seizoen 2022-2023 is onze eigen supportersvereniging. We staan aan het begin van het 3e seizoen van Yoast United en we zien de supportersaantallen steeds verder groeien. Om de United Basketball familie verder te laten groeien en onze supporters nog meer te verbinden aan onze mooie teams is de supportersvereniging opgericht. Een activiteit van en voor de supporters van de mooiste sport ter wereld; basketball! En dan natuurlijk specifiek voor Gelderland. 

We gaan mooie activiteiten organiseren met de leden en natuurlijk de sporters uit de teams. Zo is er een gezamenlijke activiteit en een gave clinic om ook zelf het spelletje te ervaren onder begeleiding van de spelers/speelsters.  

Samen juichen

Samen juichen

Welke teams supporten de supportersvereniging?

De supportersvereniging is er voor de teams van Yoast United, Lekdetec.nl en de Dreamfields Dolphins.

Wat krijg ik als lid WORD?

Als lid van de supportersvereniging ben je nóg meer onderdeel van het team en leer je de spelers & speelsters nog beter kennen. Daarnaast heb je de volgende voordelen:

  • Je krijgt 5 gratis toegangskaarten om bekenden mee te nemen en te laten genieten van onze mooie sport. Deze tickets mogen alleen door anderen worden gebruikt. 
  • Voor de officiële publicatie al de nieuwsberichten in je mailbox.
  • 10% korting op de seizoenkaarten van United Basketball.
  • Clinic voor de leden van de Supportersvereniging in de Kooi.
  • 10% korting op alle merchandise van United Basketball.
  • Een speciale activiteit samen met de team(s).
  • Toegang tot de End of Season Party aan het eind van het seizoen. 

Mogelijk gaan we nog meer activiteiten organiseren, afhankelijk van de aantal leden en mogelijkheden. Kortom, hier moet je bij zijn. 

En je kunt dan natuurlijk tegen iedereen zeggen dat je lid bent van de leukste supportersvereniging van Gelderland.

We win together

We win together

Kosten

Kosten voor het lidmaatschap bedragen € 20,- per seizoen. Aan het einde van het seizoen krijg je de keuze je lidmaatschap te verlengen of op te zeggen. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen lid blijft en onze topsporters in De Kooi blijven steunen! 

Ontmoet de spelers & speelsters

Ontmoet de spelers & speelsters

NAAM / LOGO van de Supportersvereniging?

De naam supportersvereniging is natuurlijk een beetje saai. Aan het begin van het seizoen zullen we ook een actie uitzetten voor een leuke naam zodat we het ook een mooie plek kunnen gaan geven. 

Stand up for United Basketball

Stand up for United Basketball

Wil jij helpen?

Graag willen we een supportersvereniging zijn van supporters voor supporters. Daarom zijn we opzoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij (activiteiten van) de supportersvereniging. Heb jij interesse? Neem dan contact op met Steven Teunissen via steven@unitedbasketball.nl

LID WORDEN? GEEF JE HIERONDER OP!