Tickets &
Season tickets

Wil je een wedstrijd van Yoast United bezoeken?

Wat leuk, van harte welkom in onze Arena in de Kooi! Hieronder vind je alle informatie en onze webshop voor het aanschaffen van jouw toegangskaarten. Binnenkort kun je dan genieten van een middag/avond vol entertainment, spektakel en topbasketball!

Losse tickets

Voor het bezoeken van de wedstrijd heb je een toegangskaart (ticket) nodig, deze kun je via de webshop hieronder bestellen. De prijzen zijn als volgt:

Volwassenen € 9,50
Jeugd t/m 16 jaar € 7,50
Kinderen t/m 4 jaar Gratis

Tijdens de play offs en bekerwedstrijden zijn de prijzen anders, namelijk:

Volwassenen € 12,50
Jeugd t/m 16 jaar € 9,00
Kinderen t/m 4 jaar Gratis

Ben jij lid van een partnerclub binnen Basketball Community Gelderland? Dan gaat er 1 euro van de ticketprijs van Yoast United rechtstreeks naar jouw vereniging!

Seizoenkaarten

Wil je vaker dan 1x genieten van Yoast United? In de webshop kunt u ook uw seizoenkaarten bestellen. De prijzen voor de seizoenkaarten zijn als volgt:

Volwassenen € 130,00
Jeugd t/m 16 jaar € 115,00
Kinderen t/m 4 jaar Gratis

Deze seizoenkaarten geven toegang tot de volgende thuiswedstrijden:

  • Domestic (nationale competitie) BNXT League 2021-2022
  • Cross border België-Nederland competitie BNXT League 2021-2022
  • Basketball cup (excl. finale) 2021
  • Play-offs wedstrijden (domestic & cross border)

Pers

Als pers bent u natuurlijk ook van harte welkom om de wedstrijd van Yoast United bij te wonen. Wel vragen wij u zich vooraf (uiterlijk 24 uur voor de wedstrijd) zich aan te melden bij Steven Teunissen (steven@yoastunited.nl). U krijgt dan een toegangsbewijs opgestuurd.  Na de wedstrijd zal er een persconferentie plaatsvinden waar u terecht kunt met al uw vragen de coach en een speler van Yoast United. Ook de coach van de tegenpartij zal hierbij aansluiten. Heeft u specifieke wensen voor een interview? Geef dit dan ook aan via steven@yoastunited.nl.

Groepen of bijzondere gelegenheden?

Heb je iets te vieren? Of kom je met een groep naar de wedstrijd van Yoast United? Of heb je een andere bijzondere gelegenheid? Dan gaan we graag met jullie in gesprek om te kijken hoe we dit mooi vorm kunnen geven. Stuur een mail naar tickets@yoastunited.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar tickets@yoastunited.nl.

Veelgestelde vragen

Moet ik een account aanmaken om een ticket te bestellen?
Ja, het is verplicht om een account aan te maken voor het bestellen van tickets. Ook voor het verzilveren van een actiecode is het aanmaken van een account verplicht.

Hoe is de indeling van de zaal?
Plattegrond de Kooi (Arena)

 

Heb ik als seizoenkaarthouder een vaste plaats?
Jazeker, bij het aankopen van uw seizoenkaart in de webshop kunt u een plaats uitkiezen, het ticket dat u dan ontvangt is geldig voor alle wedstrijden.

Hoe kan ik betalen?
In de webshop kunt u met iDeal betalen. Aan de deur kunt u uitsluitend pinnen.

Kan ik ook nog een kaartje kopen bij aankomst in de Kooi?
Dat is zeker mogelijk, maar dan loopt u wel het risico op lange wachttijden. Er wordt namelijk dan nog steeds een bestelling gedaan in de webshop die u ter plaatse afrekent. Wanneer u in het bezit bent van een ticket kunt u direct naar binnen.

Ik heb een gratis toegangsbewijs vanuit de BNXT League of Nederlandse Basketball Bond. Kan ik dan gewoon komen?
Uiteraard ben je van harte welkom bij de wedstrijden van Yoast United. Volgens de gemaakte afspraken moet je jouw toegangsbewijs aanvragen 48 uur voorafgaand aan de wedstrijd via tickets@yoastunited.nl

Is een clubcard verplicht?
Nee, het is niet nodig een clubcard te hebben om tickets kunnen kopen voor een wedstrijd van Yoast United. Wel vragen we je een account aan te maken in de webshop.

Op welke dagen speelt Yoast United?
Over het algemeen spelen we de midweekse wedstrijden op donderdagavond om 20:00 uur en in de weekenden op zondag om 16:00 uur. Voor het hele programma kijk je op deze pagina.

Heb ik een Coronatoegangsbewijs nodig?
Wij volgen de richtlijnen van de overheid, dat wil zeggen dat je op dit moment een geldig coronatoegangsbewijs moet kunnen laten zien om toegang te krijgen.

Wie of wat is CM?
U ziet inderdaad soms de naam van CM voorbijkomen, CM is onze ticketing partner die voor het platform zorgen zodat wij u prettig en goed kunnen ontvangen.

Met wie worden mijn gegevens gedeeld?
Uw gegevens zijn uitsluitend beschikbaar voor Yoast United, u wordt door CM.com niet voor andere zaken benaderd. Wij gebruiken deze informatie om uw fan experience te verbeteren!