Tickets &
Season tickets

Wil je een wedstrijd van Yoast United bezoeken?

Wat leuk, van harte welkom in onze Arena in de Kooi! Hieronder vind je alle informatie en onze webshop voor het aanschaffen van jouw toegangskaarten. Binnenkort kun je dan genieten van een middag/avond vol entertainment, spektakel en topbasketball!

Losse tickets 2023-2024

Voor het bezoeken van de wedstrijd heb je een toegangskaart (ticket) nodig, deze kun je via de webshop hieronder bestellen. De prijzen voor de reguliere competitiewedstrijden zijn:

Volwassenen € 9,50
Jeugd tot 16 jaar € 2,50
Kinderen tot 4 jaar Gratis

Tijdens de play offs en bekerwedstrijden zijn de prijzen anders, namelijk:

Volwassenen € 12,50
Jeugd tot 16 jaar € 5,50
Kinderen tot 4 jaar Gratis

Seizoenkaarten 2022-2023

Wil je vaker dan 1x genieten van Yoast United? In de webshop kunt je ook een seizoenskaart bestellen. De prijzen voor de seizoenkaarten zijn als volgt:

Volwassenen € 150,-
Jeugd € 25,-

Leden van de supportersvereniging krijgen 20% korting op hun seizoenkaart, zie de ticketshop om dit in een combideal te bestellen.

KINDERFEESTJE

Hoe leuk is het om samen met je vriendjes of vriendinnetjes jouw verjaardag te vieren bij Yoast United? Ons lijkt dat natuurlijk enorm leuk! Wij regelen voor je:

- Toegang tot de wedstrijd voor 10 kinderen en 2 volwassene (begeleiders). 
- Bakje popcorn en een beker limonade tijdens de rust
- Na de wedstrijd een gave groepsfoto met het team van Yoast United en de mogelijkheid om handtekeningen te verzamelen! 

Kosten voor het kinderfeestje zijn € 50,- 
Kom je met meer kinderen (+€2,50) of volwassenen (+€5,-)? Geen probleem! 

Meer info of direct reserveren? Stuur een mailtje naar tickets@unitedbasketball.nl

Pers

Als pers bent u natuurlijk ook van harte welkom om de wedstrijd van Yoast United bij te wonen. Wel vragen wij u zich vooraf (uiterlijk 24 uur voor de wedstrijd) zich aan te melden bij Steven Teunissen (steven@unitedbasketball.nl). U krijgt dan een toegangsbewijs opgestuurd.  Na de wedstrijd is er ruimte voor vragen aan de coach en een speler van Yoast United. Ook de coach van de tegenpartij zal hiervoor beschikbaar zijn. Heeft u specifieke wensen voor een interview? Geef dit dan ook aan via steven@unitedbasketball.nl.

Groepen of bijzondere gelegenheden?

Heb je iets te vieren? Of kom je met een groep naar de wedstrijd van Yoast United? Of heb je een andere bijzondere gelegenheid? Dan gaan we graag met jullie in gesprek om te kijken hoe we dit mooi vorm kunnen geven. Stuur een mail naar tickets@unitedbasketball.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar tickets@unitedbasketball.nl

Veelgestelde vragen

Moet ik een account aanmaken om een ticket te bestellen?
Ja, het is verplicht om een account aan te maken voor het bestellen van tickets. Ook voor het verzilveren van een actiecode is het aanmaken van een account verplicht.

Hoe is de indeling van de zaal?

De noordtribune is standaard niet beschikbaar voor de verkoop. Alleen wanneer zuid & het sfeervak zijn volgeboekt komen er extra kaarten op de noordtribune beschikbaar.
Het sfeervak is voor de fans die het luidruchtigste zijn en onze teams uit volle borst ondersteunen.
De United Basketball tribune is voor sporters & vrijwilligers van United Basketball, zij hebben hiervoor een toegangskaart ontvangen.

Heb ik als seizoenkaarthouder een vaste plaats?
Jazeker, bij het aankopen van uw seizoenkaart in de webshop kunt u een plaats uitkiezen, het ticket dat u dan ontvangt is geldig voor alle wedstrijden.

Hoe kan ik betalen?
In de webshop kunt u met iDeal betalen. Aan de deur kunt u uitsluitend pinnen.

Kan ik ook nog een kaartje kopen bij aankomst in de Kooi?
Dat is zeker mogelijk, maar dan loopt u wel het risico op lange wachttijden. Er wordt namelijk dan nog steeds een bestelling gedaan in de webshop die u ter plaatse afrekent. Wanneer u in het bezit bent van een ticket kunt u direct naar binnen.

Ik heb een gratis toegangsbewijs vanuit de BNXT League of Nederlandse Basketball Bond. Kan ik dan gewoon komen?
Uiteraard ben je van harte welkom bij de wedstrijden van Yoast United. Volgens de gemaakte afspraken moet je jouw toegangsbewijs aanvragen 48 uur voorafgaand aan de wedstrijd via tickets@unitedbasketball.nl

Is een clubcard verplicht?
Nee, het is niet nodig een clubcard te hebben om tickets kunnen kopen voor een wedstrijd van Yoast United. Wel vragen we je een account aan te maken in de webshop.

Op welke dagen speelt Yoast United?
Over het algemeen spelen we de midweekse wedstrijden op woensdagavond om 20:30 uur en in de weekenden op zondag om 16:00 uur. Voor het hele programma kijk je op deze pagina.

Wie of wat is CM?
U ziet inderdaad soms de naam van CM voorbijkomen, CM is onze ticketing partner die voor het platform zorgen zodat wij u prettig en goed kunnen ontvangen.

Met wie worden mijn gegevens gedeeld?
Uw gegevens zijn uitsluitend beschikbaar voor Yoast United, u wordt door CM.com niet voor andere zaken benaderd. Wij gebruiken deze informatie om uw fan experience te verbeteren!