Business event 19 maart

Algemeen zo 19 februari 2023

Altijd al eens zelf die basketball door de ring willen gooien?

Dan is dit je kans! Zondag 19 maart staat er namelijk een sportief business event op het programma. Lunchen, basketballen, padellen en als afsluiter van de middag een mooi affiche:  Yoast United ontvangt bij de start van de crossborder competitie het Belgische Brussel in De Kooi. Ben jij erbij? 


Programma

Zondag 19 maart

☆ 13.00u | Ontvangst
☆ 13.30u | Lunch met Snapperz
☆ 14.30u | Basketball clinic & padel
☆ 16.00u | Yoast United - Brussel

Business terras De Kooi

Business terras De Kooi

Basketball Clinic

Onder leiding van spelers van de Dreamfields Dolphins en speelsters van Lekdetec gaan jullie aan de slag op het basketballveld. Dribbelen, passen, schieten: het komt allemaal aan bod. Dus trek die sportoutfit en schoenen maar uit de kast!

Let's play padel

Padel is een unieke racketsport: spectaculair, snel en dynamisch. In de thuishaven van Yoast United, De Kooi, liggen vier gloednieuwe indoor padelbanen. Beginner of wat meer ervaren: op zondag 19 maart ga jij de competitie aan met de andere business members!

Lunch Snapperz Seafood

Voordat we aan het sportieve gedeelte van het event beginnen, starten we de middag met een overheerlijke lunch verzorgd door onze partner Snapperz Seafood.  Tijdens de wedstrijd tegen Apollo Amsterdam maakten we al kennis met de Gelderse traiteur, dus dat belooft wat!