Business event 21 oktober | Dare to Dream

Algemeen di 12 oktober 2021

Ben jij erbij 21 oktober?

Na een drukbezocht eerste business event en een mooie overwinning in een spectaculaire wedstrijd tegen Den Helder Suns en daarna afgelopen zondag een kleine nederlaag tegen kampioenskandidaat Heroes Den Bosch staat er voor de mannen van Yoast United op donderdag 21 oktober a.s. een prachtig affiche op de rol in de vorm van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord Basketball. Traditioneel een sterke ploeg onder leiding van succescoach Toon van Helfteren. Volgens kenners twee teams die aan elkaar gewaagd zijn en dus het belooft een spannende wedstrijd te gaan worden.

Business Event met avonturier Jaco Ottink

Een mooie gelegenheid voor het organiseren van ons tweede business event. Deze keer met een zeer inspirerende spreker die speciaal voor ons overkomt uit Londen. Te gast is Jaco Ottink Hij is na zijn succesvolle beklimming van de Mount Everest en zijn expedities naar de Noord- en Zuidpool, één van de weinige mensen ter wereld die de ‘Explores Grand Slam’ (de hoogste berg op elk van de 7 continenten en beide Polen) heeft voltooid.

AANMELDEN kan HIER 

 

Jaco Ottink

Jaco Ottink

Dare te Dream

Als ontdekkingsreiziger van de wereld is Jaco ervan overtuigd dat we als kind, tiener of volwassene moeten durven dromen. Deze dromen moeten ons uitdagen, verrijken, energie geven en kosten, maar ze moeten ook passen in ons individuele leven. Durven dromen klinkt makkelijk, maar nemen we de tijd om na te denken over onze persoonlijke visie en als we dat doen, kunnen we dit dan vertalen naar onze dagelijkse praktijk?

Jaco’s 20-jarige reis om de Explorers Grands Slam te voltooien vormt voor allen een spiegel; of het nu je persoonlijk leven, je zakelijke loopbaan of je sportcarrière betreft: er zijn vele herkennings- en aanknopingspunten te vinden in de avonturen die hij tijdens zijn expedities heeft beleefd. In een interactieve lezing zal hij alle toehoorders nauw betrekken bij zijn verhaal en hen voortdurend laten reflecteren op de eigen uitdagingen.

Een lezing die je niet wilt missen en daarom heten we je heel graag weer welkom in De Kooi. 

Programma

17:30 | Ontvangst, welkomstwoord en lezing Jaco Ottink
18.30 | Uitgebreid Indisch Buffet 
19.30 | Warming up & entertainment
20.00 | Wedstrijd Yoast United – Feyenoord Basketball

Na afloop van de wedstrijd is er alle gelegenheid om nader kennis te maken met spelers en staf.

Locatie

De Kooi
Sportlaan 3
6681 CD Bemmel

Aanmelden

Als lid van onze businessclub heb je recht op twee tickets voor dit event (voor premiumpartners gelden andere aantallen). De kosten om gebruik te maken van het buffet zijn € 25 p.p. (te voldoen op basis van een factuur). Wil je extra gasten meenemen? Dat kan natuurlijk!

Wil je jouw komst naar de wedstrijd en/of het event uiterlijk 18 oktober a.s. aan ons doorgeven?

AANMELDEN kan HIER 

Ook als je alleen naar de wedstrijd komt, is het noodzakelijk om je aan te melden. Er geldt ‘Testen voor Toegang’.

Vragen? Bel of mail ons gerust. We kijken er erg naar uit om elkaar de 21e weer te gaan ontmoeten!