Welkom
Ryan van Eyck

Algemeen za 27 januari 2024

Jeugdinternational Ryan van Eyck sluit aan bij Yoast United

Yoast United verwelkomt de 18-jarige Ryan van Eyck als nieuwe point guard. Ryan maakt momenteel deel uit van de Orange Lions Academy in Amsterdam, waar hij een belangrijke rol vervult binnen de promotiedivisie. Voor de tweede helft van het seizoen is hij toe aan een nieuwe stap en die uitdaging vindt hij bij Yoast United. Coach Jeroen van Vugt over de komst van Ryan: ‘’Met het vertrek van Mike en C.J. werd de rotatie op de guard positie erg mager. Ryan is een van de grotere talenten van Nederland en kan zich bij ons verder ontwikkelen. Voor zijn leeftijd is het een grote en sterke guard. Met zijn creativiteit en fanatieke defense gaat hij een mooie impuls geven aan de selectie.’’

De 196 cm lange guard maakt per direct deel uit van de selectie en zal aankomende zondagmiddag al in actie komen in het blauw, wanneer Yoast United het opneemt tegen Leeuwarden.Ryan blijft daarnaast onder een dubbele licentie uitkomen voor de Orange Lions Academy.

 

===

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit persbericht dan kunt u contact opnemen met Steven Teunissen via steven@unitedbasketball.nl of 06-48160022.