Business event | 6 december

Algemeen di 22 november 2022

Hoe succesvol is jouw team?

Hierbij nodigen wij jou graag uit voor het derde business event van dit seizoen, op dinsdag 6 december 2022. Het thema voor deze avond luidt: Bouwen aan sterke teams. Met een inspirerende spreker en een interactief programma leren we wat de ingrediënten zijn van een succesvol team en hoe je het teamgevoel in jouw bedrijf een boost geeft. We gaan niet alleen achterover zitten en luisteren, maar ook zelf actief aan de slag met uitdagende oefeningen met een grote dosis fun. We heten je heel graag weer welkom in De Kooi!

PROGRAMMA 6 DECEMBER 2022

18.00u | Ontvangst

18.15u | Programma 'TeamFlow' 

19.30u | Stamppottenbuffet

20.00 | Warming up & entertaiment

20.30u | Yoast United - Aris Leeuwarden

De Kooi | Sportlaan 3 | Bemmel

Ben jij erbij?

De kosten om gebruik te maken van het buffet (inclusief 2 drankjes) zijn € 27,50 p.p. Wil je extra gasten meenemen? Dat kan natuurlijk, ze zijn van harte welkom! Wil je jouw komst naar de wedstrijd en/of het event uiterlijk vrijdag 2 december aan ons doorgeven? 

 

Vince Cole in actie

Vince Cole in actie

Gametime tegen Leeuwarden

De ploeg uit het hoge Noorden, onder leiding van coach Vincent van Sliedrecht, vormt altijd een geduchte tegenstander voor Yoast United. Volgens kenners – en dat blijkt ook wel uit de uitslag van de uitwedstrijd in Leeuwarden - twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Bij Aris Leeuwarden treffen we naast de coach meerdere oude bekenden aan uit Gelderland,  met in de line-up onder andere Bob Berghuis en Kaleb Warner.

Jef van den Hout

Jef van den Hout

Meet Jef van den Hout

In december 2016 promoveerde Jef tot doctor in de Flow. Dit met goedkeuring van de wereldberoemde founder van de flow theorie Mihaly Csikszentmihalyi. In dezelfde tijd richtte Jef met succes een netwerkorganisatie op, genaamd Flow Concepts. Dit om zijn gedachtegoed te verspreiden en naar de praktijk te brengen. Jef is als docent en onderzoeker verbonden aan verschillende universiteiten in binnen- en buitenland. Hij heeft zijn bevindingen recentelijk gepubliceerd in een nieuw boek genaamd: ‘Team Flow: The psychology of optimal collaboration.’ Jef van Houdt is groot sportliefhebber en legt in zijn lezing nadrukkelijke verbanden met het functioneren van teams binnen een topsportcultuur. We zijn zelf natuurlijk razend benieuwd naar zijn verhaal en wat wij daar met United Basketball van kunnen leren.