Update omtrent nieuwe Coronamaatregelen

Algemeen zo 28 november 2021

Helaas, opnieuw een periode zonder publiek! 

Afgelopen vrijdag vond er opnieuw een persconferentie plaats vanuit de overheid met strengere maatregelen. De avond lockdown tussen 17:00 en 05:00 uur raakt de (amateur)sport opnieuw hard, evenals andere sectoren. Helaas zijn de cijfers niet ver genoeg gedaald om het publiek bij de wedstrijden weer toe te laten. Met dit bericht informeren we jullie over de gevolgen.

Wedstrijden zonder bezoekers

Met de crossborder fase met de Belgische teams die voor de deur staat is er geen ruimte om wedstrijden alsnog (opnieuw) te gaan verzetten. Daarom is er afgesproken met alle BNXT-League teams om de wedstrijden tijdens de lockdown zonder publiek te spelen. 

Voor nu betekent dit dat de thuiswedstrijden tegen Donar Groningen en Apollo Amsterdam zonder publiek zal worden gespeeld. Wij nemen contact op met degene die een toegangskaartje hadden gekocht voor deze wedstrijden. De tickets kunnen worden omgezet naar een andere wedstrijd of worden terugbetaald. 

Per mail nemen we contact op met de seizoenkaarthouders, waarin we jullie meenemen in de stand van zaken rondom wedstrijden & seizoenkaarten.

Inhalen ingeplande wedstrijden

Eerder hebben we de wedstrijden tegen Apollo Amsterdam en Aris Leeuwarden uitgesteld met de positieve gedachte dat we deze wedstrijden later in december/januari wel met jullie als fans mochten spelen. De wedstrijden zijn als volgt opnieuw ingepland:  

Donderdag 16 december 2021 om 20:30 uur Yoast United vs Apollo Amsterdam Zondag 23 januari 2022 om 16:00 uur Yoast United vs Aris Leeuwarden

De huidige maatregelen zijn tot zaterdag 18 december van kracht. Helaas de wedstrijd tegen Apollo Amsterdam dus nog zonder publiek, maar wij hebben goede hoop om jullie tijdens de thuiswedstrijd tegen Aris Leeuwarden jullie weer te mogen ontvangen. 

Livestream

Vanzelfsprekend ontvangt Sam Linders jullie graag weer tijdens de livestream en gaan we ervoor zorgen om de fans zoveel mogelijk betrokken te houden met Yoast United, daarover later meer! 

Zijn er vragen neem dan contact met ons op via info@yoastunited.nl