We mogen weer! Informatie over wedstrijdtickets

Algemeen wo 26 januari 2022

We mogen weer! Lees hoe je jouw tickets voor de eerste thuisgame bemachtigd!

Dinsdagavond 25 januari was er eindelijk weer goed nieuws voor alle basketballliefhebbers. Naast dat alle wedstrijden weer gespeeld mogen worden, mogen we ook weer publiek ontvangen bij Yoast United! Helaas nog wel in een zeer beperkte aantallen en iedereen op afstand, maar wat zijn we blij dat jullie weer mogen supporten! Lees verder hoe je een ticket kunnen bemachtigen, want VOL=VOL.

Voorwaarden

Om onze wedstrijd te bezoeken gelden de volgende voorwaarden:

  • Zorg dat je een ticket bemachtigd via https://www.yoastunited.nl/tickets
  • Ben je 13 jaar of ouder dan is een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht. Geen CTB is geen toegang en ook geen restitutie van een aangeschaft ticket. Bij twijfel over leeftijd kunnen onze vrijwilligers vragen om een legitimatiebewijs. 
  • Het dragen van een mondkapje binnen de Kooi is verplicht zolang je beweegt, wanneer je op je plek zit mag je het mondkapje af doen. 
  • Je moet plaatsnemen op de plaats die op je ticket staat. Het is niet toegestaan te wisselen van plaats. 
  • Houdt 1,5 meter afstand tot anderen. 

Aankoop van tickets

Via onze webshop kun je tickets bestellen vanaf woensdagavond 20:30u. De beschikbare plaatsen zijn (zoveel als mogelijk) op 1,5 meter. 

Tickets voor gezinnen & huishoudens

Kom je als gezin (hetzelfde huishouden) dan mag je wel naast elkaar plaatsnemen, in dat geval kun je het beste een e-mail sturen naar tickets@yoastunited.nl. We kunnen dan een reservering voor je maken zodat je wel naast elkaar kan zitten. Dit geeft ook mogelijkheden om meer mensen de Kooi te laten bezoeken. Je hoeft dan niet eerst een ticket aan te schaffen via de webshop. 

Let op: het kan zijn, dat we voor een maximale bezetting, tickets alsnog verplaatsen naar een andere plek. We proberen zoveel mogelijk hetzelfde vak aan te houden, je ontvangt dan later alsnog nieuwe e-tickets met de juiste placering. Dit doen we om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten gezien van de wedstrijd Yoast United – Basketbal Academie Limburg. 

Terugkeer vieren met de Gelderse basketballers | maak kans op 1 van de 100 vrijkaarten!

Tijdens het interview met coach Paul Vervaeck na de overwinning op Aris Leeuwarden, nodigde de coach de Gelderse basketballers uit om de wedstrijd zondag te komen bezoeken. We hadden gehoopt alle basketballers uit te kunnen nodigen en er een groot Back To The Game feest van te maken, helaas is dat door de beperkingen niet mogelijk. Wel hebben we 100 vrijkaarten beschikbaar gesteld voor de leden van de Gelderse basketballverenigingen. De uitnodigen hiervoor zijn verzonden naar het bestuur van je vereniging. 

Seizoenkaarthouders

De seizoenskaarthouders hebben vanmorgen een e-mail ontvangen, zij zijn uiteraard van harte welkom en er is al een plek gereserveerd. Wel hebben we een aantal plaatsen moeten omboeken om 1,5 meter afstand te kunnen realiseren. Bij vragen kun je contact opnemen via tickets@yoastunited.nl 

Businesspartners

Natuurlijk willen we deze terugkeer ook vieren met onze business partners, zij hebben gisteravond een e-mail ontvangen van het bestuur met de uitnodiging. Ook zij moeten een e-ticket hebben om de wedstrijd te kunnen bekijken, de manier om deze e-tickets te bemachtigen staat beschreven in de e-mail. Heeft u geen bericht ontvangen? Neem dan contact op via info@yoastunited.nl.  

WE ARE UNITED (AGAIN)

Bij vragen, neem contact met ons op via tickets@yoastunited.nl
Zorg dat je op tijd bent, want de kaarten gaan om 20:30 in de verkoop! 

De andere twee wedstrijden (tegen ZZ Leiden en Landstede Hammers) zijn nog niet beschikbaar, hierover zullen we later berichten.